Justin om nätmobbning

I en intervju med talkshowvärdinnan Ellen DeGeneres uppmanar han folk att ingripa om de märker att någon i deras närhet blir mobbade. Hans budskap riktar sig framförallt till de som själva inte är direkt delaktiga.

— Det finns så många mobbare. Det pågår hela tiden. Jag tycker att man ska - speciellt om man står och kollar på - hjälpa till, för nästa gång kan det vara du.

16-åringen berättar att han själv handskas med elaka kommentarer genom att försöka skratta bort det och se det komiska i vad folk skriver.

— Alla upplever mobbing, jag också. På Youtube finns det så många som hatar mig. De säger en massa galna saker. Jag är inte arg, exempelvis är jag 16 år och jag har inte hår på bröstet. Jag är inte arg för det, det kommer att komma.

Även när folk retar honom för den pojkiga rösten försöker Justin att le åt det hela.

— Folk säger typ: ”Kolla på honom, han andas in helium innan han sjunger”. Man måste bara skratta åt det. Det är roligt.

I intervjun passar Justin även på att tala ut om kärleken. Torts att han nyligen setts kyssa både Jasmine Villegas och senare under hösten Demi Lovato säger popstjärnan att han är singel, men gärna umgås med tjejer.

— Det händer. Jag gillar att hänga med tjejer och dejta och sådant som alla andra 16-åringar.

”Baby”-stjärnan passar även på att avslöja sin svaghet för popstjärnan Selena Gomez. När han nyligen tillsammans med vännen Jaden Smith och hans kända pappa Will Smith var på en amerikansk fotbollsmatch dök även Selena upp, något han blev väldigt glad över.

— Hon är söt. Hon är ett hjärta, säger Justin.


-Justinb.blogg.se / msn.se
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback