usmilejustin.blogg.se


Sådär. Nu har jag bytt blogg och dära kommer jag att blogga hela tiden. Så klicka er i dära istället och bloggen heter då.


usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.seusmilejustin.blogg.seusmilejustin.blogg.se usmilejustin.blogg.se


Klicka er in dära!

Bloggpaus♥

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men jag tror att jag tar bloggpaus ett tag. Jag kanske kommer att byta blogg. Eller alltså "domän" ni kommer iallfall få söka på en annan bloggadress när ni ska till bloggen men det kommer jag ju självklart sen säga vad det är. För statestiken fungerar inte på den hära bloggen.



Skrattar varje gång jag ser den ♥ Ahahah the boy is so cute

Justin Bieber Brazilian Interview


Så gammal, men ändå så awesome ♥

Tweet


Awwiee♥

VANITY FAIR


Och här då den heta bilden fast i större format :D

"Biebs på vänstra låret"


En
vuxen Kalifornien människan som får vara namnlös för sin egen säkerhet, fick en tatuering av Bieb
s 16-åriga ansikte på hans vänstra lår.

Det finns inte tillräckligt med alkohol i världen för att förklara detta.

Källa - TMZ

Bloggpaus


Blir inte så mycket bloggning idag så jag tar bloggpaus för kanske några timmar!

Video♥


jag vet att det inte är med Justin, men jag har inget att skriva om och han OCH jag gillar han.
Eller jag älskar Michael jag börjar nästan gråta varje gång jag ser han.

So sweet


Haha, kolla vad Justins pappa la upp på twitter :'D <3 Cute.

"lider av 'insomnia'"


I februarinumret av tidningen Vanity Fair, erkänner Justin Bieber att han ibland lider av 'insomnia' (svårigheter för att somna och sova). Justin säger att det orsakas av hans hektiska liv.

Bieber sa till Vanity Fair:
"Jag bara tänker hela nätterna. Mina tankar flyger iväg. Jag tänker på alla de saker som jag inte hade tid att tänka på under dagen - som famlijen och Gud och saker som borde vara viktigare men man har inte tid att tänka på det, för man blir fast i allt annat som händer under dagen."

"Tänkte bara säga"


Hej
! Tänkte bara säga att om ni vill skriva någon lite "dikt" om Justin eller skicka in en bild som du gillar på han eller kanske din "bieber-vägg" så kan ni gärna göra det på [email protected] .
Kom på era egna idér på vad i kan skicka in. Om ni har någon blogg,twitter eller någon annan slags sida så länka gärna till den så jag kan länka den i inlägget :)

Dagens bild♥


Bara för att han var så söt på den här bilden så får det bli dagens bild. :)♥

"Justins 30-åriga manager"


Justin
Bieber har varit på scenen i några år nu och har lyckats behålla en positiv bild för de miljontals teenie Boppers som ser upp till honom. Justin har höll sig borta från droger, alkohol, festa och allt annat som kan vara äventyra framgången för hans karriär. Synd att vi inte kan säga detsamma för sin chef Scooter Braun.

Justins 30-åriga manager har funnit sig i centrum av kontroversen i dag som video och ljudband av honom att uppmuntra unga flickor att gå och se Justin's nya filmen Never Say Never. , han frågar en massa pre-teens att gå och se sin favoritartist på den stora skärmen ... Vad är så fel om det, va? Tja, Scooter inte bara uppmuntra tonåringar att gå och se filmen, han berättar dessa unga flickor att klä sexiga (särskilt höga klackar och smink) och dra pojkar till filmen med dem i utbyte mot en makeout session.

Just det: mannen som ansvarar för Justin Bieber karriär och bilden inte bara stödja utnyttjande av unga kvinnor, är han faktiskt uppmuntrar den.

"Olagligt till dejta Cheryl Cole"


Justin Bieber visade att Cheryl Cole är för gammal. Skulle han tidpunkt henne? "Tja, först och främstskulle det vara olagligt för hon är, liksom, för gammal .. Min mamma är 35, hon är närmare minmammas ålder än hon är min " hans kärleksliv: ". Jag tror att frågan bara är frågan alldeles för mycket. Jag tänker inte att kunna ha en personlig liv om jag hela tiden frågade den frågan. Så jag tänker inte besvara denna fråga någonsin igen. "


Justin säger till The Sun att han vill ha Cheryl Glee: "Jag kommer att berätta för producenternaatt det måste vara i det avtal som Cheryl blir en del i showen också. Cheryl och den visar att totaltmening. Det handlar om människor som ser bra ut och kan sjunga och dansa, det är helt Cheryl ..Jag har sagt till henne varje gång jag har sett henne att så fort hon landar i USA för The X Factor jag kommer att jobba med henne. Glee är ett bra sätt att introducera henne till USA, är alla tittar på den. Hon ser vacker, men jag är inte säker på att hon riktigt kunde komma undan med att spela enstudent. Det skulle vara bra om hon spelade en vikarie tar ett sabbatsår från England eller något.Kan ni föreställa er hur het hon skulle se ut klädd som en lärare? "

"tänker aldrig mer svara"


Justin blev för några dagar sen tillfrågad om han detjade någon och han svarade såhär "Jag tror att frågan som du ställde är för mycket nu. Jag kommer aldrig att kunna ha privacitet i mitt liv om ni fortsätter fråga samma sak om och om igen så jag tänker aldrig mer svara på den där frågan"



JAG TYCKER TILL:


Alltså inte för att låta dum eller dryg eller något sånt men. Alla vill ju veta om han har något förhållande, han får faktisk stå ut med att alla kommer att fråga för han är ju ändå en kändis och som alla vet så får nästan igen kändis ha ett eget "privatliv" eller kanske ett tag ända tills alla rykten startar och allt det dära som händer. Så nu vill jag säga såhära till Justin.

"Visst vill alla ha ett privatliv men du är kändis. Stå ut med det" :)



Förresten Justin, var det inte du som sa "NEVER SAY NEVER" :'D

Cdon's topplista


Tänkte bara säga att Justins nya album ligger på plats #50 på cdon's topplista.
Alltså ligger det i mitten av hela topplistan för den är en topp 100 ;)

Klicka på bilden eller hära för att komma till sidan.

Justin Bieber and Jaden Smith


Jag skriker inombords varje gång jag ser dom dansa dom är så awesome på att dansa! Jag har lust att skrika på riktigt men då tror väl att jag är knäpp eller något ;)

Visste du att..


..Justin började gråta den dagen MJ dog.
..Justin växte inte upp rik.
..Justin är vänsterhänt.
..Jag har mycket gemensamt med Justin(Kan kolla sen hur mycket)
..Justin älskar hockey.
..När han var liten fanns det inga babypojkblåa filtar så det blev en lila.
..Justins favoritfärg är lila.
..Han gillar tjejer som bär blått.

"Låtsas att han inte hör"

När Justin får en fråga om han och Selena är ihop låtsas han att han inte hör och går vidare och tar en annan fråga.


-justinbieberdaily

JB + SG = Nej

Jag blev bara tvungen att "kolla" hur Justin och Selenas barn skulle se ut.
Det är ju då inte hur den på RIKTIGT skulle se ut, men kanske på ett ungefär.
Nja..Dom borde inte få ett barn ihop.
7
Eller vad tycker ni?

My World 2.0


Eminems
Recovery är officiellt den mest sålda album 2010, med 3.420.000 sålda exemplar. Det är första gången i SoundScan era som en artist har haft den bäst säljande albumet två gånger - redan 2002 var The Eminem Show den bäst säljande albumet av året med 7,62 sålde miljoner.

Lady Antebellum behov Du Nu var det # 2 Årets album med 3.090 tusen exemplar och Taylor Swift var # 3 och flytta 2.960 tusen exemplar av Tala nu på bara 10 veckor. Taylor Swift blev årets bäst säljande artist totalt med 4.470 tusen sålda enheter totalt.

Fylla i Top 10 var Justin Biebers My World 2,0 (nr 4, 2.320 tusen), Susan Boyles The Gift (nr 5, 1.850.000), Lady Gaga's The Fame (nr 6, 1.590.000), Sades Soldier of Love (nr 7, 1,30 miljoner euro), Drake's Thank Me Later (nr 8, 1.270.000), Ushers Raymond V. Raymond (nr 9, 1.180.000) och Ke $ ha's Animal (nr 10, 1.140.000).

På andra håll, Katy Perrys "California Gurls" var bäst säljande digitala spår av 2010, flytta 4,40 miljoner nedladdningar. Det var en av fem låtar för att flytta över 4 miljoner i försäljning under 2010, tillsammans med Train's "Hey, Soul Sister" (4,31 miljoner), Eminems "älskar sättet du Lie" (featuring Rihanna, 4,25 miljoner euro), Taio Cruz's "Dynamite "(4.080.000) och Bob's" Flygplan "(featuring Hayley Williams, 4,00 miljoner euro).

Fanvideo



Super fin fanvideo…♥

LIVE : PCA


Jag har inte så mycket koll på vad som har hänt för jag har inte riktigt hitta alla länkar.
Men allt jag hinner se med Justin kommer jag att uppdatera hära och sen skriva om allt imorgon.
Klicka hära för att kolla på hela galan live [LÄNK]


04:17
Jag har inte sett en skymt av Justin ännu och tror inte att jag kommer att se han.
Jag orkade inte kolla hela utan stängde nyss av och kommer att kolla upp imorgon om han vann något eller inte.


LIVE


SITTER JUST NU OCH SER RÖDA MATTAN LIVE!

"Jag vill bli gillad av alla"


”Jag vill bli gillad av alla”
HOLLYWOOD. Popstjärnan Justin Bieber lägger korten på bordet.
I en stor intervju kallar­ sig 16-åringen ”galen” och jämför sig med Beatles, Michael Jackson och Tupac.
– Jag vill att alla ska gilla mig, säger han.
I Vanity Fair uppger han vidare att hans logedörr bakom scenen bär en skylt med texten, ”Mozart”.
Frisyren som blivit hans kännetecken vilale han först inte ha. Men i dag låter han sig bara klippas av stylisten som först skapade den.


-Aftonbladet

People Chose Awards



Idag går det alltså att se people chose awards LIVE på datorn. Röda mattan börjar 00.30 och för att se den live klicka hära. Galan kommer dock inte heller sändas på TV där för måste ni också se den på datorn[KLICKA HÄRA]. Showen börjar 03.00 svensk tid.


Länken till röda mattan hära ----->http://www.peopleschoice.com/pca/awards/live-video/
Länken till Galan hära ----->http://www.eclipsemovie.org/popsugartv-livestream-at-the-peoples-choice-awards/


Tack för tipset http://jadenssmith.blogg.se/ ! :D

[Klicka er in dära för att läsa mera!]

SWEDEN + BIEBER


Okej nu gör vi såhära! ALLA kopierar allt och sprider vidare!
Visst älskar Sverige JustinBieber och Sverige ska få Justin till Sverige vi fick hit NSN så då ska vi få hit
Justin också! Så kopiera allt och sprid vidare, tipsa kompisar familjen att skicka vidare det hära.
Man kan sprida vidare det hära på bloggar, facebook MSN, twitter ja allt man kan tänka sig!
Komigen nu nu ska jag vinna det hära. NEVER SAY NEVER

http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011

http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011

En av dom största artisterna


Just nu heter en av de största Justin Bieber, ett 16-årigt fenomen som lagt världens unga tonårsflickor för sina fötter.

För att förstå hur stor Justin Bieber är kan man använda sig av Youtube. Om något klipp på den populära sajten blir rejält uppmärksammat brukar man tala om Youtube-fenomen. Om ett filmklipp passerar 100 000 klick är det i regel ett Youtube-fenomen.

Justin Biebers video till låten "Baby" lades ut på Youtube den 19 februari i år. Till dags datum har den klickats närmare 420 miljoner gånger.

Han är den i särklass populäraste artisten på Youtube under 2010. På sajtens tio-i-topp-lista för året förekommer Bieber-videor på platserna ett, sex, sju och nio. Han distanserar andra stjärnor som Shakira, Eminem, Rihanna och Lady Gaga med hästlängder.

Justin Bieber upptäcktes för övrigt just via Youtube när hans mamma under 2008 började lägga ut videor från talangtävlingar i Kanada där Justin deltog.

 

Klicka hära för att läsa hela artikeln

Dagens bild♥


Så otroligt fin bild ♥

Never Say Never


Justin
Bieber har insisterat på att hans kommande film kommer att ställas inför många av de rykten kring hans liv. Den 16-årige sa att Never Say Never, som har filmats i 3D och är redo för en release februari, kommer att spela in direkt. Skriva sin Twitter-sida, sa han, "vanliga människor frågar mig om olika rykten. Tja, jag antar att min nyasvar kommer att vänta tills # NEVERSAYNEVER3D. det besvarar dem alla " och han beskrev syftet med filmen som, "för att berätta historien om hopp och försöka inspirera andra barnen att gå efter sina drömmar."Det är inte ens bara om mig. från @ scooterbraun till @ studiomama till @ thatrygood och @ kennyhamilton och även mina fans ... Vi är alla underdogs men vi trodde varandra. Det är vad # NEVERSAYNEVER3D egentligen handlar om. "Mindre än 6 veckor bort och super stolt över det. skränande vänta 2 delar ."...

Justin förändrad?



Är det bara jag, eller tycker ni också att han är ändrats ENORMT mycket?

Inte bara en gener av musik




Justin Bieber har insisterat på att han vägrar att anpassa sig till bara en genre av musik. Baby sångerskan sagt att länge som hans musik är av hög standard, han inte bry sig om vad stil det är. Han berättade MTV News, "det som kommer ur min mun är precis vad ni kommer att höra." Vilken musik jag skriver, jag skulle inte säga att jag är pop eller R & B eller contrey eller något - jag skulle säga det är bara bra musik. "Den tonåring känsla har gjort fyra amerikanska topp 20 singlar sedan släppa One More Time för två år sedan ...

- www.metrolyrics.com

Jag var alldeles för lat för att översättat själv så jag använde mig av google översätt.

Justin tar INTE bort twitter


Justin Bieber har insisterat att han inte har några alls planer på att ta bort sin Twitter för att han tycker om att ta "kontroll" över allt skvaller om han. Sångaren gick twitter idag för att förklara att han inte ska ta bort sin twitter utan det är bara skvaller. Såhära twittrade han :"Woke up to today's rumour that I was going to delete my Twitter. Nope. Never that. Where did that even come from? I love talking to you all here. "

Orkade inte översätta allt men HÄRA kan ni läsa mera.

Justin på Kanal 5 imorgon kl.12.40

Imorgon kl.12.40 är Justin på Kanal 5 det får man inte missa!



Källa - justindrewbieber.blogg.se

Photoshoot - Justin Bieber


Jasmine V avundsjuk?


Är Jasmine Villegas avundsjuk? Efter att hon hade sett bilderna på han och Justin sägs hon vara sur och avundsjuk på Justin. Englig vad hon har sagt så har INTE Justin Bieber varit snäll med henne på den senaste tiden.

När Justin skrev på twitter
"Alla tjejer borde känna sig vackra. En bra man vet hur man behandlar en kvinna och hur man gör för att hon ska känna sig som en prinsessa.

skrev Jasmine en timme senare det hära.
"Jag har sett många killar skriva hur man ska behandla en tjej med respekt fast jag tror att man måste göra det istället för att skriva eller säga det. Många säger för mycket men gör inget av vad det säger."


Sverige på första plats



Idag när jag skulle gå in och röst så blev jag shockad, sverige ligger på första plats och leder med 2000 poäng.
Det är ju helt galet bra, nu ska vi bara hålla kvar det tills den hära "tävlingen" slutar.

Klicka hära eller hära eller på bilden för att komma till sida.

Cutest guy ever


Haha så söt ♥


Någon som inte kollar in i kameran utan på skärmen kanske? :)

Selena Gomez hotad.


Efter att dom "storslagna" bilderna på Justin och Selena har läckt ut har många fans blivit upprörda.
Man kan bli självklart avundsjuk, och vissa blir ledsna,besvikna och arga. Vissa anklagar Justin för att ljuga, för i vissa interjuver har han sagt att han inte dejtar eller så har han skrivit det på twitter.

I en interjuv efter han hade setts kyssa JasmineV i baksätet på en bil så svarade han såhära;
-I'm just a 16 years old boy.

Han är en helt vanlig kille som har en helt otrolig talang, jag tycker att han ska kunda dejta vem han vill utan att dom personerna han dejtar ska bli hotade.

Såhära skrev en tjej på twitter till Justin:

"@SelenaGomez rör inte @justinbieber du är en b*tch jag ska döda dig, selena du är dum, du är alltid...med kända killar du är en mycket mycker stor b*tch"


Visste du att? [GIRLS]


Justin skulle kunan dejta ett fan.
Varje gång han träffar ett fan så kollar han henne rakt in i ögonen, för att se om hon är den rätta
Han har själv sagt att han önskar att det fanns en knapp på Twitter där man kunde följa alla fans samtidigt
Intervjuaren: "Justin, skulle du kunna dejta en 13årig tjej?" Justin svarade: "Romeo var 16. Juliet var 13. Jag skulle vara hennes Romeo och hon skulle vara min Juliet"
Justin känner sig ensam när han tittar på romantiska filmer
· Justin vill ha en tjej som är yngre än honom, så att han kan skydda henne
Han sparar sin oskuld till den rätta tjejen som han vill gifta sig med
Han har sagt: "If I'm arguing with my Girlfriend and it gets to the point where she starts crying, I'd shut up and hold her" (om jag bråkar med min flickvän och hon börjar gråta, så skulle jag sluta och bara hålla om henne)
Justin har en tröja där det står "I Love Girls" på
Justin gillar tjejer med mörkt hår och mörka ögon eftersom det får dem att se mer exotiska och mystiska ut
Justin föredrar roliga filmer med sina vänner men skräckfilmer på dejter
Justin vill förstå tjejer bättre, och inte bara bli intresserad av kändisar utan även fans
Han har sagt att han skulle lämna allt om något hade hänt hans filckvän
Justin vill ha en äventyrlig tjej
Justin älskar när tjejerna går till hans konsert med Justin Bieber tröjor
Han ogillar när tjejer har solglasögon/lugg för han vill kunna se deras ögon
Han skulle vela ta sin flickvän till Eiffel tornet och säga "jag älskar dig" till henne där
Jessica Jarell säger : "Bara le, så ser du direkt om du har vunnit Justins hjärta"
· Justin gillar när han kan ha ett trevligt och seriöst samtal med en tjej
Han gillar tjejer som klär sig i blått
Han vill gifta sig när han är runt 27-28 år och vill göra det den 14 februari
Justin faller för tjejer som har ett stort leende och fina ögon, och hon måste ha humor
Han rodnar när en söt tjej ler mot honom
Han tror på kärlek vid första ögonkastet
Justins största svaghet är när en tjej säger "please"
Han vill ha 3 barn (som hans pappa Jeremy)
Han gillar inte lättklädda tjejer
Han gillar däremot tjejer som kan laga mat!
Justin kollar in tjejer som är söta lite extra mycket på hans konserter
· Justin brukar vara nervös när han är ensam med en tjej
Han inte gillar tjejer som röker
Justin gillar tjejer som har Converse för han tycker att det matchar hans Supras (hans favorit skomärke!)
Han bär på solglasögon för att kunna kolla på tjejer
Justin hatar när tjejer har tajta kläder
Justin säger att han är lite försiktig med att dejta tjejer för han är rädd att bli utnyttjad
Justin vill kyssa en tjej i regnet
Justin gillar inte tjejer som spelar dumma för att få uppmärksamhet och säger att om man vill ha hans uppmärksamhet ska man vara sig själv
Justin gillar inte för smala tjejer, och säger själv att de måste ha kött
När Justin ser en söt/snygg/gullig (ja ni förstår) tjej biter han sig i läppen
Justin har fått råd från Usher att inte dejta sina fans
Justin säger att han tror att det är bra om han har en tjej som har lika mycket att förlora som honom på förhållandet (alltså att hon är tex känd) och han vill ha en tjej som ser honom som bara Justin, inte som Justin Bieber.

Visste du att..



Hans favorit ord är "Shawty" vilket betyder flicka
Varje gång jag ska skriva Just blir det Justin
När han var 13 år bestämmde han sig för att bli vegitarian..Men direkt efter att han hade ätit en hanburgare ändrade han sig.
Han började dejta när han var 13 år

Det blev en liten visste du att, men jag visste inte vad jag skulle skriva eftersom alla nästan vet allting om han:)

Justin and Selena


Vad tror ni? Är dom tillsammans eller är dom bara RIKTIGT bra kompisar?

Bilder justinb.blogg.se

Sverige på andra plats

Ville bara säga att Sverige ligger nu på andra plats och igår låg Sverige på sjätte plats.
Så komigen nu, sprid vidare så att Sverige ligger etta alla vet att Sverige kan det.


Klicka på bilden eller hära för att komma till sidan.

Vote for Sweden


Komigen nu alla belibers till inte belibers, rösta nu på att Justin ska komma till Sverige.
Just nu ligger Sverige på 6plats men Sverige kan väl komma höre upp? På första plats right.



Klicka på bilden eller hära för att komma till sida.

Justin Bieber Denmark, Herninge



Igår satt jag uppe till 06.00 och sökte billigt dom billigaste biljetterna jag hittade .
Tillslut hittade jag ett par mycket billigare biljetter än dom andra var. Och när jag vaknade idag
så såg jag att min mamma hade köpt ett par biljetter :)

Selena or Jasmine


Vem tycker du att Justin passar med? Man har sett allt från att Justin kysser Jasmine i en bil till
att han chekat in på ett hotell med Selena. Själv tycker jag att Justin och Selena är ett super söta tillsammans :)

Såhära skriver Posh24 om Selena och Justin.

Ooh la la! Det verkar som om tonårsstjärnorna Selena Gomez och Justin Bieber gör mycket mer tillsammans än att bara ta oskyldiga promenader i parken! Enligt insiders på ett lyxhotell i Miami, så bodde de nyligen på hotellet tillsammans, och en natt så råkade de till och med låsa ut sig av misstag efter att de beställt roomservice! När personalen kom upp med maten så väntade de ute i hallen tillsammans utanför Justins rum. Aw, vad gulligt! Källan avslöjade även att Justin checkade in sig själv under namnet "Chandler Bing" vilket om ni är fans av Vänner, säkert vet var karaktären som Matthew Perry spelade i TV-serien. Vi har sagt det förut och vi säger det igen - det är definitivt något på gång mellan de här två!

Tweet


Aaaw, han är bara för söt. Okej, det har han alltid varit :)
Jag ska försöka att blogga bättre, men jag har inte haft tid.

Tack för den underbart fina designen Emma. [Kolla bland länkarna för att komma till bloggen]
RSS 2.0 ">